Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej. Det här är inte kärlek.


Inte tycker om


Vad jag inte tycker om
när du ler mot mig
när du tittar menande på mig
när du skämtar och skrattar med mig

Vad jag verkligen inte tycker om
när du vinkar mig närmare
när du lutar dig fram och talar i mitt öra
när minnet av dig inte lämnar mig
förrän nattens drömmar tar över

Vad jag absolut avskyr
när din arrogans lyser igenom
när du får mig att känna mig liten
när jag ändå inte vill föreställa mig
ett liv utan dig





Fri vers av mishu
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-18 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar stilgreppet att vända på saker som i vardagens ses som själklart positiva, för att i sista versen avslöja den underliggadne sårbarhet känslorna bottnar i.
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

mishu
mishu