Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, det var du



På branten mellan förruttnelse och ruin
Vänder jag mitt ansikte mot himlen
för att hindra tårarna från att falla

De faller ändå

Du har lämnat ett hål i mitt hjärta
och mitt liv rinner ut i sanden
En minut är en timmes tid

En kort stund i livet

Bakom ryggen skymtar skuggor fram
tröga som en stigande morgonsol
och lika självklara

Droppar i sanden

Någonting äter av min själ
Tar stora tuggor av mig
Älskling, det är du

Älskling, det var du




Fri vers av mishu
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-18 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mishu
mishu