Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen har inte gått ner


Det enda vi går miste om
är något vi aldrig haft
För solen har inte gått ner
och morgondagen har inte kommit än

Och vi försvinner inte
så länge du är villig att minnas
Och skulle det skänka dig lycka,
tveka inte att glömma mig






Fri vers av mishu
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-16 21:30



Bookmark and Share


  träsnidaren
Oj, tänkvärd och vacker. Du fångade mig verkligen. Jättebra verkligen. Starkt avslutat!
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

mishu
mishu