Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln i mörkret

Vinter står mörk och kall
Den väntar på mig
Den bara står där utanför min dörr

Om jag går ut
Hugger mörkret tag i mig
Kylan kommer kväva mig
Den kommer ha sönder mig

Bara om du finns där vågar jag gå ut
Du är snön som omfamnar mig
Snön som lyser upp mörkret
Snöängeln som bara hoppas på att få dränka mina problem i vitt puder
Du...
Du är min snöängel Theodor




Fri vers av fjärilsgas
Läst 277 gånger
Publicerad 2010-12-23 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Söt dikt
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

fjärilsgas