Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara smart

Smart

Jag vill också vara smart

Kunna skryta med alla MVG:n

Gråta över VG:n

Säga komplicerade ord

Och prata historia

Vara mammas och pappas

....

Stolthet

Om jag ändå vore smart

Förstå mig på ekvationer

Och kemi

Och ha drömmen om att bli läkare

Istället för konstnär och hålla på med design

Om jag ändå vore smart



Då hade jag varit mammas och pappas

....

Drömflicka

Men bara om jag vore smart




Fri vers av fjärilsgas
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-23 18:15



Bookmark and Share


  Ari Viklund
asch. du har ett ovärderligt hjärta.
det är det finaste som går att bli!!
2011-01-31

  Seglaren
Du kan vara glad för dina designdrömmar.
2010-12-23

  Julio VIP
Tror att alla är smarta på sitt sätt. Det gäller bara på att ha viljan att hitta det man älskar, följa det spåret och göra sig själv lycklig.
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

fjärilsgas