Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dom barnen

Det finns två grupper barn under julen
Rika, elaka, dumma och bortskämda som får allt under juletid
Sen finns det dom mindre lyckligt lottade barnen

Det är dom barnen
Som får skylla sig själva
Det är dom barnen
Som råkade hamna i en fattig familj
Det är dom barnen
Som samhället inte ser
Det är dom barnen
Som inte får presenter
Det är dom barnen
Som förtjänar det mest
Det är dom barnen
Som hatar julen
Det är dom barnen
Som hatar samhället
Det är dom barnen
Som älskar allt annat
Det är dom barnen
Som älskar det andra inte älskar




Fri vers av fjärilsgas
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-23 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant!
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

fjärilsgas