Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man måste våga satsa för att vinna


Jag förstår att det är svårt,
jag har själv varit där,
eller rättare sagt..
jag är där men jag försöker lära om.

Lära mig hur jag ska uttrycka mig,
vad jag ska säga,
när jag ska säga det,
hur jag ska säga det.

Lära mig att våga.

Känslor är svåra att sätta ord på,
men jag önskar att du kunde försöka lite mer,
bara ytterst lite,
du behöver inte alltid säga de,
men jag behöver få höra de,
jag behöver få höra hur du känner,
vad du tänker,
vad du tycker.

Man måste våga satsa för att vinna,
även om det är svårt,
så vinner man på det i slutändan.




Fri vers av MichaelaW
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-27 19:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant som du säger det
2011-10-24

    vilgot hellros
bra, får en att stanna upp och tänka till
2010-12-28

    ej medlem längre
Ja! låt inte andra rita din karta,våga säga din mening och framförallt-var ärlig mot dig själv,hur dyrt det än blir!-så tänker en gammal man från skogen om din text, vilken visar en kraft som är nukleär!
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

MichaelaW
MichaelaW