Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara skriva...


En joggingtur

Och så flög det en sten ned från mitt knäveck.
Jag kunde skrika.
Högt.
Det kändes som ett uppror då jag sprang. Fort.
Flämtande.
Bort från skavande.
Hem.

Det var som en björn som velat sova.
Argt, brutalt, ville jag nu bara leva.
Inte lyssna på dålig musik eller läsa tråkiga böcker.

Jag ville resa i fantasin.
Måla ett porträtt av en främling.
Köpa en Polaroid-kamera.
Spola ned min mobil.

Vara min. Och ingens alls.









Fri vers (Fri form) av Malinosa
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malinosa
Malinosa