Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnasinne

svår som rebus
lätt som gas
när minnet sviker
då glömmer jag
min samtid
min framtid
tar till förnuftet
som ett barn

god som kärlek
ond som hat
när modet sviker
då gömmer jag
min dåtid
min närtid
blir som vakuum
tom sen glad




Fri vers av Vaara
Läst 201 gånger
Publicerad 2011-01-31 14:17



Bookmark and Share


  Pyrén
Så konkret, så bra!
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Vaara
Vaara