Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

en lång lång kväll men den var äntligen slut
vi gick på asfalt som var täckt utav grus
den var kvar från vinterns kallare dagar
men du höll om ett mycket varmare jag

en lång lång väg men vi kom äntligen hem
vi gick på asfalt som var våt efter regn
vi föll i sängen och vi stannade där
föll mot varandra och din blick sade kär




Fri vers av Vaara
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-20 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaara
Vaara