Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just i det ögonblicket..


I just de ögonblicket,
just då,
ville jag bara öppna munnen och låta orden komma,
låta känslorna flöda ur mig.

Men jag kunde inte,
jag kunde verkligen inte.

Med gråten i halsen fick jag bita ihop,
bita mig själv i läppen för att påminna mig
om att inte öppna munnen.
För jag vet att om jag hade öppnat den
så hade jag inte kunnat stoppa mig själv.
Inte kunnat stoppa allt,
allt som har byggts upp inom mig.

Jag vet att jag borde ha öppnat käften och sagt något,
jag vet de nu,
i efterhand.

Visste är det lätt att vara efterklok,
javisst, de är de.

Men just i det ögonblicket,
så kunde jag bara inte.
Något stoppade mig...




Fri vers av MichaelaW
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-13 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej, det kan man ju känna igen sig i. Så det finns ju egentligen ingen anledning till självförebråelse, ifall man bara tar sig tid att sympatisera med hur svårt det faktiskt var i stunden... även fast det kanske ser enkelt ut när man tittar bakåt.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

MichaelaW
MichaelaW