Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om man ändå kunde dö av krossat hjärta

Om man ändå kunde dö av krossat hjärta
om man i samma sekund som man fick beskedet
kunde känna pulsen stiga
slagen
trycket
nå gränsen
och om man ändå fick känna hjärtat explodera
göra slut på alla tankar
allt jävla hopp
all jävla önskan
då slapp man ligga här som ett söndergråtet blodigt vrak
och tro att hon ändå
mitt i allt elände
ska ringa och säga att hon ändrat sig
då slapp man hela tiden lura sig själv
för att stå ut
bara några minuter till
innan man åter igen
rasar samman och inser hur det är
Det skulle vara så skönt
om man ändå kunde dö av krossat hjärta ....








Fri vers av röd_asfalt
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-18 12:49



Bookmark and Share


  storm
hoppet, det där hoppet..
väldigt stark, sann och vacker.
2011-03-02

    ej medlem längre
krossade hjärtan måste tas på allvar, pysslas och kramas om på många vis, sänder dig lite goda tankar
2011-02-18

  Citrusblomma
jättefint skrivet :)
man kan faktiskt dö av hjärtesorg ;) fast de e mest gamla människor som gör det :(
2011-02-18

  Mow Dean
du lider.
och du har en broder här ute.
tack för att du delar.
dyk ner på botten.
sluta andas, så flyter du upp igen.
2011-02-18

  Veronic@
Sorg, lidelse och hopp, fint
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt