Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillräcklig

allt som är

vill så gärna finnas i nuet

men hur skulle det vara möjligt

fullkomligt ofullkomlig och otillräcklig

försöker kompensera min otillräcklighet med ord

så mycket ord att otillräckligheten bli mer än tillräcklig

tillräckligt för att ingen ens ska kunna orka

konturerna suddas ut på håll

när ingen håller om mig

kippar efter andan

i tomheten




Fri vers av röd_asfalt
Läst 276 gånger
Publicerad 2014-08-08 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt