Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara natt.

Sådär helt plötsligt som den vackraste vålnad av natten,
var du där framför mig.
Så vacker i färg, smekandes mina ögon till förtrollning.
Så doftandes av närvaro och trygghet.
Viljan att omfamnas i natten. Lösas upp i mörkret tillsammans.
Krossad av morgonen. Bländad, blind och trollbunden.
Ensam i ljuset med hjärtat i handen och en längtan.
Längtan efter natt för evigt.




Fri vers (Fri form) av röd_asfalt
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-03 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt