Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idjot

Vad trodde jag egentligen
när jag fick för mig att något var bra
för vem skulle ens bry sig.
Idiot

När allt rusar vidare utan mig
står jag ensam kvar
vågar inte följa efter
Idiot

Vill bara stänga av allting
för alltid
för ingenting är värt någonting
allra minst jag
Idiot




Fri vers (Fri form) av röd_asfalt
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-14 18:22



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
Ibland vill man bara stänga av hela världen med en gigantisk lampknapp. Men det finns alltid saker som är värda att ha världen fortsatt tänd för, oavsett hur det känns! <3
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt