Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonrutiner

Vad vill du mig
krypande känsla
om morgonen
på din väg genom kroppen
genom vaderna
genom låren
upp längs ryggraden
rysningar
genom nacken
ut i armarna
darriga händer
magen knyter sig
rysningar
in i hjärnan
panik
jag orkar inte idag
känner gråten
andas sakta
värmer kaffe
går runt i lägenheten
ger upp
sobril
går mer
röker
andas sakta
röker igen
lugn
en ny dag har börjat




Fri vers av röd_asfalt
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-20 08:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin beskrivning av en svår morgon
2011-02-20

  Mow Dean VIP
starkt
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt