Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära mamma

Kära mamma,
har du inte sett
blodet på
badrumsmattan.
Nytt blod varje kväll,
jag vet
att det syns.

Kära mamma,
har du inte hört
hur jag
kämpar efter
syre
på kvällarna.
Du vet att
min hans blir
svullen
när gråten kommer,
jag vet
att det hörs.

Kära mamma,
du har hittat
saxar
många gånger i
min säng.
Tycker du inte
att det är
konstigt
att din dotter
gör en
klippdocka
av sig själv,
jag vet
att du har sett.

- Säkert att du mår bra?
- Ja.




Fri vers av Kid
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-25 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kid