Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är tom på inspiration och fantasi, har inte skrivit på länge.


Han förstår mer

Allting blir samma sak
om och om igen
min katt äter inte
likaså jag
vi ska tyna bort
tillsammans

Han som håller mig
sällskap
om nätterna
han torkar mina
salta tårar
med sin sträva tunga

Jag tror att djur
förstår mer
än vad vi tror
i hans ögon syns
en sorg
för han märker att
jag inte är bra

han vet allt
han har sett allt
mina kriser
när natten äter mig




Fri vers av Kid
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-06 21:48



Bookmark and Share


  filosofian
Väldigt fin text.
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Kid