Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se och lär

Fröken Caos ska
förändras,
bli lite mera
hon.
Klippa av mig det
midjelånga,
lockiga håret
för att sedan
ofrivilligt
färga det blont.
Rita sträck och
skära bort
köttpartier
för att forma
ansiktet efter
en annan modell.
Spara pengar i
en låda
som skall spenderas
på ett par blåa
linser,
trots att jag
saknar synfel.
Till sist skall jag
iaktta
hennes rörelser,
fotsteg
och följa efter.

Jag skall se
och lära,
av henne
hur man lever.
Som en bra människa.




Fri vers av Kid
Läst 264 gånger
Publicerad 2011-04-07 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kid