Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets charm

Fröken Caos
på ena änden av
en dator med
Miss Everything
på skärmen,
hör henne,
ser henne.
Hon äger mig,
så mycket som man
kan äga en annan
levande varelse,
så går jag efter henne
för att inte
halka ifrån stigen till
mitt liv.

Ännu kan jag inte
röra vid dig,
fingertoppar
som jag har bitit
hål på
försöker snudda vid
din hud
som alltid är
brännande het och
sänder en värme till
min kalla kropp,
får mitt hjärta att
slå i
hundranittio
gånger oändligt.

Fladdrande ögon dras till
hennes blåa som
tindrar starkare än alla
existerande stjärnor
och likt dom
vill jag gnistra
tillsammans
med henne tills
den dagen jag har tar
mitt sista andetag
för henne.

Efter att hon lärt mig
om livets charm.




Fri vers av Kid
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-25 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kid