Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ignorera gärna detta jag behövde bara avreagera mig ...


Självhatardagen

Jag hatar hur jag ser ut

Jag hatar hur min röst låter

Jag hatar min oförmåga att sköta vardagssysslor

Jag hatar mitt dåliga minne

Jag hatar att jag inte klarar mitt arbete

Jag hatar att jag är trött på mina barn

Jag hatar att jag är en dålig pappa

Jag hatar min personlighetsstörning

Jag hatar att jag misslyckas med min terapi

Jag hatar mina såriga armar

Jag hatar rakbladen jag köpte på biltema

Jag hatar att jag gråter

Jag hatar att jag inte är bra nog åt min drömtjej

Jag hatar att jag plågat henne med min ledsamhet

Jag hatar att jag skrämt iväg henne

Jag hatar att jag skrämt iväg alla runt mig

Jag hatar mitt dåliga självförtroende

Jag hatar att jag är så jävla svag

Jag hatar att jag är tråkig

Jag hatar att jag alltid känner mig trög

Jag hatar min övertänkande hjärna

Jag hatar min passiva kropp

Jag hatar att jag inte gör ett skit åt något

Jag hatar att jag tycker så jävla synd om mig
själv att jag dessutom måste publicera det
på poeter.se för at få sympati och för
att det ska kännas som att någon bryr sig.








Fri vers av röd_asfalt
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-27 13:31



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Jag läser och förstår hur du menar, det är inte lätt att vara människa i dessa dagar.. Fullt med alla dessa mallar man ska följa och alla dessa måsten.. Men tappa aldrig tron på dig själv, du finns och är värd precis lika mycket som alla runt omkring dig, så är det, trots att du känner dig så som du gör.. Bra att du får det ur dig.. Bättre på print än att du går och ältar det i dina tankar.. Kram till dig
2011-02-28

  F.
Tänker aldrig ignorera ett rop på hjälp. Skickar mina varmaste kramar till dig. Kämpa. Du är verkligen inte ensam.
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt