Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörk Fredag

Fredagskvällens stumma mörker
kryper tätare in på min trötta
övergivna ursäkt till kropp
Dess tystnad skär i mina öron
och jag gömmer huvudet under kudden
gömmer mig för ensamheten
ledsamheten misslyckandet
kärleken och för alla jävla känslor
mörkret bär med sig till mig
gömmer mig för hela livet
håller hårt i kudden
och önskar att helgen
snabbt går över ...




Fri vers av röd_asfalt
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-11 19:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hög igenkänningsfaktor... bra skrivet.
2011-04-08

  Bagan
starkt & igenkänningsfaktor.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt