Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskrivna regler

Händer med varma fingertoppar
fumlar under täcket
liksom
för att bli
ett tillsammans med
en annan individ.
Vi två tillsammans
är singular.

Fotografier som har ruttnat
på insidan av mina ögon,
visar sig klarare för
varje blinkning.
Bilder av perfektion och
skönhetsideal,
som jag måste följa.

Medveten om att det
gör ont i dig,
inte bara när jag inte
tror på dina ord
om att jag kanske ändå är
vacker.
Utan också när du hör hur jag
skriker ut mina oskrivna regler
om vad skönhet innebär.




Fri vers av Kid
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-31 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kid