Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My feet is my only carriage


Varmvindar
sockerkärlek
och vindlande gångar
grävda
under mina nakna fötter .


Benen i olika vinklar
och jag skrattar högt
när jag inte vet vart de för mig .


Som att vara bred
tanig
lång och kort
Skyndsamma impulser
i tidlöshet


I min egen sanna värld
där lögnen är sanning
och sanningen är lögn
svävar jag över och under ..


Gräver mig djupt in
och kastar mig skyndsamt bort
när elden flammar
och försöker förbränna
det enda jag håller heligt .




Fri vers av Lenie
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-08 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenie
Lenie