Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love and trolls


Du hade talat med dem
sa du ..

uppgiven och ledsen
men aldrig
arg ..

för att vara arg , är farligt
då kan man spricka
sa mamma
(fast det är väl tvärtom ?)

Du hade talat med dem ...
och
de hade dömt ut dig
och
du var bara ledsen
du ...
höll med
och gav dem rätt

i mörkret efteråt
grät du tyst och stilla
rev dina nagelband såriga
skar dina underarmar randiga

när ens inre förblöder

smakar smärtan bättre på utsidan ..

förvandlar vanmakt
till en spricka i huden som alstrar
varmt rött riktigt blod
som lenar och jämnar ut ...






Fri vers av Lenie
Läst 486 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-14 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenie
Lenie