Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I´m a space but you can count on me to save your place


I min puls
I mitt brinnande hesa
skoningslösa
skri efter det som gömdes längst in


En hatfylld saknad ..
och ett naket hjärtas
önskan om att beskyddas




Det som aldrig förlösts
aldrig hittats
som log varmt därinne
under vingen
skyddat av värmande dun
vilandes i trygghet ..


Kändes som tårar ...
Heta
rullandes över torra nariga kinder .
De jag begravt och gömt under
lager på lager av bomull och fetvadd
puder och rouge .




Fri vers av Lenie
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-11 09:29



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så sant gestaltat

tack
2011-04-12

    ej medlem längre
mycket bra
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lenie
Lenie