Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under tystnad

Vad ska du bli när du blir stor ??
Är du en bra förebild för din lillebror??
Jag tycker att du ska tänka på..

Har du städat ditt rum ??
Lyckas och bevisa att du inte är dum...

Alla dessa frågor och krav
Det är som att drunkna i ett hav
av ansvar och måsten

Ibland vill jag bara skrika att det är mitt liv
att det är mina mistag

Men då spelar jag istället stum

För en duktig flicka är ju jag
Jag vill vara till allas behag




Fri vers av Rebecca <3
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-10 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebecca <3