Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbytbar

Du ler mot mig och jag känner värmen sprida sig i kroppen
Du ger mig det jag behöver, uppmärksamhet
Men ibland räcker den inte till

Då får jag söka den på annat håll
Jag tar den där jag får den, utan en tanke på dig
Men även då räcker den inte till

Du säger att jag har ett problem
Att jag inte kan klara mig själv, att jag måste fylla mitt tomrum
Men ibland räcker inte fyllnaden till

Jag vet att tomrummet är stort
Men det vet du med, ändå väljer du att ignorera mig
Du behandlar mig som om att jag vore utbytbar
Då växer tomrummet och jag måste fylla det igen
Men då räcker inte du till

Då måste jag hitta värme hos någon annan
Men den räcker inte heller till

För för mig är du inte utbytbar
Men för dig räcker inte jag till

Vad är det du vill?




Fri vers av Rebecca <3
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-31 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebecca <3