Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en sommar hage

Alltig rusar
röster som susar
som obetydligt stoft

Lukter som mig påminna
Om att vara fast i en evig dimma
Som att ligga på ett loft

I flera dagar
Som att springa runt runt i grannens hagar
Med dig så springer jag så fort så fort

Men sommaren och våren
har gått så fort dessa åren
Det ända som är kvar är kort

På oss i våra glans dagar
Så låt oss ligga här och vila innan vi åter igen börjar springa i hagar




Fri vers av Rebecca <3
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-27 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebecca <3