Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset i dina ögon



Solen sänker sig bakom hustaken och skänker mig
en illusion av overklighet

Eld som inte brinner, hetta som inte bränner
Ljus som inte bländar, tid som inte springer

Du står där jag stod, jag känner din puls,
jag ser -

Ljuset i dina ögon







Fri vers av mishu
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-18 19:47



Bookmark and Share


  filosofian
Åh vad fin! Ger mig hopp!
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

mishu
mishu