Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas på en dag imorgon

Hur kan det komma sig, att jag alltid är som varmast med dig?

Och aldrig så kall som när du inte är här.

I guess you are the cheese on my macaronis.

Konsten att falla hårt och landa lätt är någon som få besitter.

Men jag önskar att få upptäcka den med dig.

Jag hoppas på en dag i morgon.




Fri vers av [FrökenGoulash]
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-23 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[FrökenGoulash]
[FrökenGoulash]