Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt X

Jag är inte färdig.
Vi måste höras av igen.
För jag tror.
Att du inte är klar.

Ingen är klar.
Av det vi håller på med.
Fast vi var idioter både två.

Jag ångrar allt.
Och jag antar att vi tillsammans ångrar inget.
Att vi aldrig kommer vara något mer än nu.

Jag är inte van att låta någon påverka mig såhär
Jag antar att det är stort




Fri vers av [FrökenGoulash]
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-20 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[FrökenGoulash]
[FrökenGoulash]