Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt i fri vers, om när smärtan växer och man inte kan låta det fortsätta växa


Innan solen vaknar

Det är tidigt på morgonen, solen har ännu inte tittat upp ur horisonten.
Fönstret till vårt rum är öppen, den kalla luften kyler rummet.

Jag är vaken i sängen och tittar ut mot fönstret, några fåglar sjunger, dom har visst vaknat.

Det ljusnar lite i taget och allt fler fåglar vaknar, kylan avtar. När tänker du vakna?

Jag vänder mig om i sängen och tittar på ditt sovande ansikte. Jag räknar varje del av ditt ansikte som jag tycker om, men jag tappar bort mig när du vaknar och öppnar dina ögon. Jag fastnar i dom, du ler.

Jag vill säga god morgon till dig, men dina läppar tystar ner mina. Mina läppar vill ha mer.

Jag vill ha mer, jag älskar dig och vill vakna med dig varenda morgon.
Låt oss bli till ett, låt oss visa vår kärlek till världen, innan solen vaknar.




Fri vers av Fjäderflickan
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-26 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjäderflickan