Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ich liebe dich, I love you och Jag älskar dig

jag sitter
på en stadsbuss i Karlstad
som tar mig från Stora torget
till Petersbergsgatan

klockan stannade
för länge sedan
och natten har tagit mig
från lördag till söndag

du sitter
i ett land där man talar
ett annat språk
och älskling, jag saknar dig
gränslöst

jag har lärt mig att
det är nyttigt att längta
att man på riktigt måste sakna
för att uppskatta det man har
(om jag nu inte gjorde det fullt ut förut)

kom hem, älskling!
kom hem igen
för i det här landet
är du den enda som
talar mitt språk




Fri vers av Ros
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-08 21:52



Bookmark and Share


  Elin Mari Helen Fredriksson
Jag gillar hur enkel men ändå djup den är. Den var bra!
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ros