Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du må förvirra mig, det går inte att förneka. Men du säger att du älskar mig än, så jag ska förbli lycklig vid din sida. Få dig att höra mig igen.


Du viker undan

Människans egna mirakel
Desto mer du säger att du älskar mig
försvinner du ur min syn
Jag trodde det var mitt fel
Trodde jag gjort fel
Men så såg jag dig dra dig undan
och det var ingen synvilla
Jag tar tag i din hand
skriker att jag älskar dig
Men du säger att alla andra pratar för högt
Du hör ej vad jag säger
Jag har fortfarande alla våra minnen
i mitt hjärta
Det är det enda som fortfarande
får mig att växa
Du står där framför mig
men med blicken upp på molnen
Jag frågar varför du inte pratar med mig
men du hör inte längre
Jag frågar vad du tänker på som
är så viktigt
Du svarade:
Dig.




Fri vers av Sorano c:
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-11 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorano c:
Sorano c: