Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
--


Snövit

Det enda som hörs, är mina brustna andetag
Det enda som rör sig, är de fallande snöflingorna

Snön är tung mot mina axlar, som Jesus bar sitt kors
Eller är det bara ånger och förtvivlan, som klänger runt mitt bröst?

Snön gör märken efter mina knän, som jag sätter mig bredvid dig
Jag har så mycket att berätta, men inget av det kommer nå dig

Mitt skrik ekade över dalar och berg, tusen mil åt norr
Kan mina känslor röra dig, även om din hy inte längre smälter snön?

Snälla, låt mig sjunga en sista sång till dig
Snälla, säg mitt namn, en sista gång,
jag lovar att lyssna




Fri vers av Sorano c:
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-01 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, tårarna kommer...
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Sorano c:
Sorano c: