Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


Ett liv av lögner är inget liv

Femte stationen, alltid så full med folk
Ett barn gråter och en kvinna har fått plånboken stulen

Plötsligt känns allting så hopplöst

Romanen jag alltid läser, jag måste tipsa dig om den
Jag gillar författaren, fast tråkigt nog tog han självmord för några år sedan
" Mitt liv är bara uppbyggt av lögner " hade han sagt
Jag brukade skratta åt honom, men hans ord har aldrig kunnat lämna mina tankar

Kan någon snälla ropa mitt namn?
Kan någon låta mig höra min egen röst?
Tåget blir snart tomt och allting känns hopplöst.
Låt mig bara hoppa ut genom dörren och flyga.
Jag bryr mig inte om allt jag måste lämna.
Allt var ändå bara lögner.
Kan jag faktiskt vara lik denna författare?
Jag som bara är en tjej som gillar att läsa böcker..




Fri vers av Sorano c:
Läst 757 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-18 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Säger man A så får man säga B! Vem? Vem är författaren?
Ännu en bra text från dig!
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Sorano c:
Sorano c: