Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-♥-


Samma längtan.

En viskning i mörkret
och ingen rädsla
En rörelse mot min kind
får mig att tappa andan
Oavsett om stjärnorna över mig
inte syns på andra sidan
Finns vi under samma himmel
och delar samma längtan.




Fri vers av Sorano c:
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-02 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorano c:
Sorano c: