Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns, du lever, du andas...

Vilken fantastisk dag att vakna upp till...

Guden har öppnat himlen, och hans kärlek och värme strålar ner på oss. Se till och njut av hans närvaro. Gå ut å lägg dig på gräsmattan, eller sätt dig, och känn hur han smeker ditt ansikte. Njut av det goda livet du har omkring dig. Andas och känn hur du blir ett med naturens energier.

Känn magin omkring dig, och hur gudomligheten tränger in i din kropp å själ. Tänk på att du duger precis som du är...här och nu. Du är unik, för ingen annan är som du. Tänk vilken gåva...

"Du finns, du lever, du andas"

Ha en underbar dag du vackra varelse...




Fri vers av Lilitha Hex
Läst 235 gånger
Publicerad 2011-05-12 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilitha Hex
Lilitha Hex