Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det magiska i regn...

Det regnar ute, jag älskar när det regnar. Jag går ut och ställer mig i regnet. Känner hur regndropparna faller i mitt ansikte, hur de rinner nerför kinderna och tvättar bort all negativ energi. Jag sträcker ut mina händer och tar emot regnets magiska droppar, tar emot deras kärleksfulla meddelanden. Allt liv behöver vatten, utan vatten skulle vi dö. Jag tar tacksamt emot en av den stora Moderns generösa gåvor. Känner hur livet fnittrar inom mig, att jag lever här och nu.

Gudinnan är vid min sida, och håller mig uppe med sina enorma armar, och jag njuter av det till fullo.




Fri vers av Lilitha Hex
Läst 290 gånger
Publicerad 2011-06-06 20:46



Bookmark and Share


  kickilina
Håller med dig om regnet, det är underbart och befriande !
Fin text du skrivit <3
kram Kristina
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lilitha Hex
Lilitha Hex