Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrebrist, så vackert blå.

Jag går på sparlågan,
följer
rälsen över dina
tänder,
fastnar nästan
i
spåren
då ingen matar min
ugn
med

hudfragment.

Röken
väller
upp som en
kärnkrafts-
explosion,

tjock, men du
kvävs inte,
inte än.

Den är där
för att
sippra in
i
dig,

fräta
sönder,

få dig att andas genom tyg,

en tyst mörderska,
en
katt som lurar

sitt offer,

som slår till
då du
minst
anar det.

Och när syrebristen

färgat dina läppar blå,
ska jag
skala av
tillräckligt

utav din

hud,
för att jag ska
kunna

överleva

vintern.




Fri vers av LeeJasmine Livredd
Läst 453 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-18 14:55



Bookmark and Share


  Undergång
Jävligt bra!
2011-09-20

  EllaMy
Du och dina ord <3
2011-08-27

  Mow Dean VIP
ruskig...
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

LeeJasmine Livredd
LeeJasmine Livredd