Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oskuld förblir aldrig oskuld länge.

Du skrubbar.
Försöker få bort det varma,
det som sprider sig.

Du känner det.
Känner det igenom kroppen.
Hur det rör sig, nedåt.

Ned.
Närmare stället vi inte
pratar om.

Stället vi inte får röra
(men som blir rört ändå).


Ut.
Det kommer ut.

Du känner det.


Det börjar värma,
det gör ont. Det täcker
dig nu, där nere.

"Har jag kissat på mig?" -
skammen sprider sig,
färgar kinderna röda.


Tar ned handen på stället
man inte får röra
(men som blir rörd ändå),

den väts,

tar upp ovanför ansiktet, och synar.



När blodsdroppen träffar dig i
pannan, skriker du.

I en kudde.






"Ta dig samman.
Gå och tvätta dig.


(och om du berättar för någon, dödar jag dig)"




Fri vers av LeeJasmine Livredd
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-05 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeeJasmine Livredd
LeeJasmine Livredd