Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=eqfiHfDmOnw


Du kan vara porrig för jag känner mig sinnessjuk

Papperssvalorna blöts upp och kraschar på den våta asfalten, och samtidigt röker jag i det torra. Skrattar åt de fallna för att de är just fallna, medan jag fortfarande flyger. Man kan flyga länge på de här cigaretterna.

Kliar mig, förresten. På ett sår på axeln. Vet inte om jag kliat för att det kliar, eller kliar för att det kliar för att jag kliade fram det. Spelar inte så stor roll. Är jag äcklig om jag suger i mig blodet som fastnar under naglarna? Förmodligen.

Jag gillar när hälsenorna spänner efter att jag sovit 10h i sträck. Brukar blöda näsblod efter dessa pass. Jag brukar säga att jag aldrig blöder näsblod, fastän jag gör det rätt ofta nu. Jag gillar det. Att blöda, alltså.

Tar en låt på repeat, men orkar inte lära in texten. Lyssnar på bastonerna och de liksom lever, går igenom min kropp, joppar i mina blodådror. Det är skönt. Man får veta att man lever, på ett nästintill sexuellt sätt. Härligt.




"Hey, why can't we look the other way?"




Fri vers av LeeJasmine Livredd
Läst 474 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-21 19:57



Bookmark and Share


    Mymlan.
Jag gillar din text. Väldigt mycket faktiskt. Den är så rakt igenom ärlig.
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

LeeJasmine Livredd
LeeJasmine Livredd