Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

länge hade jag följt


länge hade jag följt
fotspår i snön
de gick kors och tvärs
men de verkade
så vana

länge hade jag följt
men spåren jag följde
ville inte leda
någonstans
mer än fram 
och alltid
tillbaks

länge hade jag följt
för att förstå
vart de var på väg
tills jag en dag
vände mig om 
och såg att mina 
var likadana

länge hade jag följt
tills jag stannade
där jag förstod
att regnet skulle 
utplåna
de allra sista

för att visa mig

v ä g e n




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-18 17:58



Bookmark and Share


  Gawain
Otroligt, fantastiskt, superlativt. Det här var bra!
2011-05-20

  Lena Själsöga Keijser
underbart
under bart
2011-05-19

  lisa"puzzle"svensson
som att gå i sömnen eller vara hypnotiserad...fint beskrivet
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo