Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9 svärd - Självförnekelse...

Allt känns mörkt och hopplöst. Ingen förstår dig och ditt inre. Sömnlösa nätter. Du är fången i din egen rädsla och ingen märker det. Det gör ont... Tankar, tankar, tankar. Nånting måste få ett slut, innan det brakar loss fullständigt, (10 svärd). Ofta kan det finnas personer runtomkring som skadar dig. Det kan vara medvetet men även omedvetet. Man är besviken.

Minsta lilla ord eller kritik och du hamnar i ett depressivt tillstånd. Nu måste du försöka att komma ur ditt eget fängelse och sätta ner foten och visa att du inte är ett offer. Du behöver jobba med självkänslan. Det är viktigt att gråta ut och visa hur du känner. Visa att du finns och att dina känslor också räknas. Förneka dig inte själv. Du måste försöka att se det goda du har omkring dig i livet och sortera bort det som du inte behöver eller sårar.

Sanningen ger inte bara sorg och smärta, utan även insikt...







Fri vers av Lilitha Hex
Läst 171 gånger
Publicerad 2011-05-22 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilitha Hex
Lilitha Hex