Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


Prinsessan

En prinsessa
bakom slottets murar
Alla tror hon kan allt
Alla tror hon har allt

Men ensam sitter hon
i sitt torn
Gråter sig till sömns
i väntan på någon

Alla tror hon ska ge riket fred
Alla flickor vill vara som hon idag
Men egentligen är hon bara
en ensam flicka
Hon bönar och ber om frihet
att bli som alla andra




Fri vers av Sorano c:
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-22 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorano c:
Sorano c: