Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig till en riktig.

Håll
mig fast,
tvinga dig in och stanna där,

ge mig andnöd
och begrav dina
tänder
i min
hud.

Blanda din
saliv med
svettpärlor

du slickar mig på
halsen.

Strunta i att någon
kanske
ser,
ta mig
och gör
mig
till en
människa.




Fri vers av LeeJasmine Livredd
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-25 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeeJasmine Livredd
LeeJasmine Livredd