Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du inspirerar mig



mina ord i din mun

förvandlas

blir till kött och blod

saftiga, fulla av kåthet




lustans och längtans språk

känner inga gränser

inget kan stoppas oss

vi störtar i avgrunden

våra vingar bär oss

upp, upp

till den sjunde himlen



du inspirerar mig

du som bär det vackra namnet

Kärlek du heter

Kärlek du är










Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-04 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som sagt... du inspirerar mig :)
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP