Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft


vill skriva
men saknar kraften

håller på att svämma över
av känslor och tankar
men blir bara matt

det som kallas livet
rusar på i hög fart
och jag tappar liksom andan

blir yr

försöker hämta luft

försöker hämta nya krafter

men allt är bara så ...

*suckar*




Fri vers av röd_asfalt
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-07 06:41



Bookmark and Share


  Emme VIP
Samma här också...
2011-07-07

  Rise Little One
samma hos mig, det berodde kanske på sommar hettan! Den kommer tillbaks snart ;)
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt