Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iakttagelse.


Regn utan vind


Det regnar utan vind
Dropparna slår mot löven
Som en gloria kring kronan
Faller sedan oemotståndligt neråt
Splittras mot gräset
och blir till tusen små livgivande sjöar
som väter jordens törstande läppar





Fri vers av mishu
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-20 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mishu
mishu